THENEWCOMMunitY inngår nye samarbeidsavtaler

THENEWCOMMunitY inngår nye samarbeidsavtaler

Byrågrupperingen THENEWCOMMunitY tar en helt tydelig og klar posisjon for å være best på å betjene SMB-markedet for norske annonsører. Annonsører som kjøper reklame for mellom 5-40 millioner kroner har mye å tjene på å velge grupperingen.

Flere annonsører har siste tiden valgt å inngå et samarbeid med THENEWCOMMunitY herunder:

Stihl – Verdensledende leverandør av motorsager og hageredskaper

Cewe – Japan Photo leverandør av fotoprodukter

Picard – Fransk dagligvarekjede

Norgesbuss Ekspress AS – med merkevaren Flybussen

Hurtigruta Carglass – en del av Belron som er verdensledende innenfor bilglass

 Ettersom de største internasjonale byråene blir stadig større, opplever kanskje de mindre annonsørene at de får for lite oppmerksomhet fra sine rådgivere og mindre igjen for pengene. Man kan jo spørre seg selv om man ønsker å være en liten fisk i en stor dam eller en stor fisk i en liten dam, reflekterer Per Hæhre, partner i In Sight AS.

In Sight er initiativtagere til TNC, og har bl.a investert i ThumbAd AS, et selskap spesialisert på programmatiske kjøp. Vi har også tilknyttet oss:

Omega Media AS – Performance marketing

ESM AS – Esport Media er Norges ledende byrå innenfor Esport og gamingsfæren i Norge.

Big Blue AS – Merkevare og analyse med Alf Bendixen

Vi har brukt mye tid på å etablere en sterk tverrfaglig struktur og team bestående av alle de fagområder som kreves for å kunne treffe alle relevante målgrupper, sier Henning Feltstykket, partner i ThumbAd AS.

Nå skal vi gå i gang med å utvikle mange nye og sterke løsninger for flere spennende kunder, slik vi allerede gjør for eksisterende kunder som opplever sterk vekst i et tøft marked. Selskapene som inngår i TNC representerer en totalitet innen markedskommunikasjon. Vi har tatt en helt ny posisjon for mediekjøp og kommunikasjon. Vår modell utfordrer og distrupter nok forretningsmodellen til de mer tradisjonelle byrågigantene som stadig blir større og mer lønnsomme, sier Geir Kjærnes i In Sight AS.

TNC tilbyr en fullt ut transparent forretningsmodell som opprettholder full fleksibilitet for annonsøren. Det gjør det enkelt for annonsørene å selv velge de relevante fagområdene når de selv trenger det.

En viktig verdidriver for oss er innovasjon og utvikling. I tillegg til at vi har den råeste uavhengige og transparente Tradedesken, så har vi også utviklet ThumbAd Creative Studio (TCS) med støtte fra Forskningsrådet,sier Tor Olav Haugen, daglig leder i ThumbAd AS.

ThumbAd Creative Studio (TCS) er et system for å utvikle digitale annonser, der annonsøren selv kan gjøre endringer og styre annonser i sanntid. Dette er en utfordrer til de eksisterende reklamebyråenes produksjonsløsninger som ofte er dyre og er tidkrevende med hensyn til “speed to market”.

Vi i THENEWCOMMunitY har kapasitet, lidenskap og vilje til å stå på for annonsører uavhengig av størrelse på budsjett, avslutter Ida Bryhni som er medierådgiver i grupperingen.

Mer informasjon og kontaktinformasjon | THE NEW COMMunitY