In Sight hjelper deg med design og ekspress produksjon av nettbannere, animasjoner og video til digitale plattformer.

Enten du skal ha en «How to video» til Facebook, eller om du skal ha et filter på Snapchat. Det finnes et bredt spekter av løsninger. Under er en oversikt over våre innhold- og designanbefalinger, når man skal produsere bannere eller annet digitalt kampanjemateriell.

Bannerannonsering

Med sin nesten ubegrensede rekkevidde er det få digitale annonseformater som kan måle seg med bannere når det kommer til oppmerksomhet og kjennskap. Displayannonsering, tradisjonelt kjent som bannerannonsering, er en av de eldste formene for markedsføring på internett. Du kjenner dem igjen fra nettaviser og andre store nettsteder.

In Sight har produsert over 15.000 forskjellige bannere. Enten det er store produksjoner som tar over hele nettsider eller det er mindre mobil -annonser i lokalavisene.

2D eller 3D animasjon

Uansett hva slags animasjons stil, så må du ta et valg om den skal bestå av 2D eller 3D elementer. Det vil i stor grad påvirke det endelige utseende på animasjonen, produksjonstiden og ikke minst budsjettet ditt.

Infografikk

Dette er en av de vanligste animasjonsstilene. Den velkjente animerte ”explainer videoen” er denne kategorien. Det er sjelden du finner infografikkanimasjoner i 3D. Filmene skal ofte produseres raskt og innenfor mindre budsjetter.

Infografikkformatet fungerer godt hvis du har et enkelt budskap som ikke trenger å settes inn i noen kontekst eller historiefortellling. Det handler ofte om å formidle et tekstlig budskap på en mer underholdende måte ved å bruke animasjon, grafikk og ikoner.

Motion Graphics

Motion Graphics er en litt mer fancy variant av infografikkanimasjonen.
Begrepet kommer fra den tiden hvor grafisk design kun var i flatt og ubevegelig format. Etterhvert gikk utviklingen i retning av at man kunne bevege grafikken, på engelsk heter bevegelse motion, og derav kommer ordet “motion graphics”.

Strengt tatt er egentlig infografikkanimasjonen også en variant av Motion Graphics. Men vi liker å bruke begrepet om de animasjonene som holder et litt høyere nivå enn infografikkanimasjonen.

Trenger du tilbud..

 .. på produksjon av bannere og annet digitalt kampanjemateriell? Ta kontakt med vår kreative avdeling for å få et uforpliktende tilbud!