Insight – Rådgive sosiale medier

In Sight søker:

Rådgiver sosiale medier

 

Døren til vårt hjem slås opp og vi inviterer nok en person til vårt fantastiske team. Er du sulten på markedsføring, har et kreativt hode og forteller gjerne en morsom historie rundt lunsjbordet? Da håper vi du er vår neste rådgiver innen sosiale medier.

Om 

InSight

In Sight er et byrå som har dype røtter i det norske medielandskapet. 

Vi ble startet i 2008 av våre fantastiske sjefer og gründere Geir Kjærnes og Per Hæhre og er i dag en sammensveiset gjeng som finner på mye gøy sammen. De siste årene har In Sight utviklet seg fra å være et tradisjonelt mediebyrå til å være et heldekkende byrå som dekker alt av kundens behov, enten om det er radioreklame eller Instagram-annonse. Blant våre kunder finnes både utfordrere, markedsledere og lokale bedrifter. Vi elsker kundene våre og strekker oss langt for å dekke alle deres behov.

De siste årene har In Sight utviklet seg fra å være et tradisjonelt mediebyrå til å være et heldekkende byrå som dekker alt av kundens behov, enten om det er radioreklame eller Instagram-annonse. Blant våre kunder finnes både utfordrere, markedsledere og lokale bedrifter. Vi elsker kundene våre og strekker oss langt for å dekke alle deres behov

Vårt digitalteam utvikles hele tiden og er en dedikert gjeng som elsker å holde seg oppdatert på de siste trendene. Arbeidsdagen består av morsomme diskusjoner, brainstorming, strategimøter, kundemøter og masse annet gøy. Vi er en konkurransedreven gjeng, enten om det handler om å ha den beste pitchen for kunden eller hvem som treffer basketkurven med papirballer.


The New 

COMMunitY

I 2019 startet In Sight noe som heter The New COMMunitY. 

Det består av In Sight, Omega Media, Big Blue, ThumbAd og DoIT som samarbeider for å kutte dyre mellomledd og samle alt under samme tak. Dette er et spennende samarbeid som kommer til å utvikles mye i 2019. 

 

Vår nye

rådgiver

sosiale medier

Med driv, energi og et genuint engasjement er vår In Sight-familie en sosial omgjengelig gjeng som leter etter sitt nyeste tilskudd. Du elsker å jobbe i Facebook Business Manager. 

Vi ser etter en engasjert og sulten kollega som kan bidra til at vårt digitale team kan utvikle seg og styrkes, både mot eksisterende kunder og nye kunder. Du er ikke redd for å komme med egne forslag og jobbe bra i team, samtidig som du tør å stå på egne ben. Har du relevant utdanning (minimum bachelorgrad) og interesse for den digitale utviklingen? Perfekt, da vil vi gjerne høre fra deg! I tillegg ønsker vi at du er komfortabel med å holde presentasjoner og tørre å komme med nye idéer for både kolleger og kunder. 

Som en del av vårt digitale team vil du ha ansvar for daglig operasjonelt arbeid i systemene, rådgivning og tett samarbeid med kunder, mediene og de andre i digitalteamet.

Stillingen passer godt til deg som har kjennskap til systemene eller har jobbet noen år i media eller med markedsføring tidligere. Det er derimot ikke noe krav, og du vil få nødvendig opplæring i systemene.

Arbeidsoppgavene

vil inkludere:

 • Publisering og oppfølging av digitale kampanjer gjennom relevante annonsestyringssystemer.
 • Testing og tilpassing av materiell
 • Rådgivning og daglig kontakt med kunder og andre mediekontakter
 • Analysering og rapportering
 • Jobbe hands-on med små- og store kundenavn
 • Videreutvikle prosesser i samarbeid med kundene og teamet
 • Youtube
 •  Adobe Photoshop

Hva kan vi tilby?

 • Du vil få en morsom og variert hverdag med mange spennende oppgaver.

 • Vi vil gi grundig opplæring og oppfølging i alle våre systemer og passe på at du utvikler deg som person.

 • Kontorene våre er moderne og lyse og ligger midt på Nationaltheatret, med god lunsj og mange typer kaffe.

   

Tiltredelse snarest.

Send CV, søknad og eventuelle spørsmål til:

Mina@in-sight.no  /  Tom@in-sight.no