In Sight | In Sight øker kundeporteføljen
5942
post-template-default,single,single-post,postid-5942,single-format-standard,cookies-not-set,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

In Sight øker kundeporteføljen

In Sight øker kundeporteføljen

De siste månedene har In Sight fått fire nye kunder i portefølgen – noe vi er svært stolte over!
Gullfunn og Juvelen, som begge er en del av Panoramagruppen, er to av Norges fremste Gullsmed- og urmakerkjeder. Gullfunn med ca. 60 butikker lokalisert i hele Norge, og Juvelen med ca. 50 butikker lokalisert i henholdsvis Sør- og Midt-Norge.
Jensen senger er Skandinavias ledende madrassprodusenter. Jensen er en del av Hilding Anders-familien. Jensen senger leverer sine produkter til store møbelvarehus, som blant annet Skeidar, Bohus og Living.

Ventelo leverer funksjonelle telefoniløsninger til små og store bedrifter, og tilbyr noen av de mest komplette telefoniløsningene i det norske markedet.

Vi ser fram til et spennende nytt år med både eksisterende og nye kunder!

AUTHOR: Riborg
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.