In Sight | Nye ansatte
5106
post-template-default,single,single-post,postid-5106,single-format-standard,cookies-not-set,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Nye ansatte

Vi i In-Sight er glade for å kunne presentere våre 3 nyeste ansatte.

David er Daglig Leder i In Sight Digital. Han er utdannet Sivilingeniør og kommer til In Sight fra Telenor Comoyo. David har lang erfaring med mobilmarkedsføring og konseptutvikling innen mobilmarkedsføring.

Bjørn er Interaktiv Designer og har utdannelse fra NKF innen Motion Graphics Design. Han har jobbet for byråer som LEO og Accenture via sitt firma siden han var ferdig utdannet, og har bred erfaring innen digitale løsninger for flere merkevarer i ulike bransjer.

Annelise er vår nye prosjektleder og skal jobbe på tvers av alle rådgiverne. Har utdannelse i markedskommunikasjon og kommer fra en stilling innen markedsføring hos fiskefôrsprodusenten EWOS.

Vi ønsker de hjertelig velkomne, og gleder oss til å ta fatt på nye, spennende oppgaver fremover.

 

 

 

 

AUTHOR: Riborg
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.