In Sight | In Sight inngår samarbeid med Røde Kors
5037
post-template-default,single,single-post,postid-5037,single-format-standard,cookies-not-set,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

In Sight inngår samarbeid med Røde Kors

I desember 2012 signerte Røde Kors en 3-årig samarbeidsavtale med In Sight Communications.

Etter flere år med solid fremgang og prognoser som peker mot videre vekst, finner vi det riktig å bidra i det humanitære arbeidet også. Vi er både glade og stolte over å være en del av partnerskapet til Røde Kors, en organisasjon vi har stor respekt for“, sier Per Hæhre, partner i In Sight Communication.

Røde Kors er en humanitær organisasjon hvor arbeidet springer ut av ønsket om å gjøre en medmenneskelig innsats. Organisasjonen er grunnfestet i de syv Røde Kors-prinsippene og har en særegen rolle som vokter av Genèvekonvensjonene. Røde Kors arbeider for å fremme gjensidig forståelse, vennskap, samarbeid og varig fred mellom alle folk.

Vi er veldig glade for å ha inngått denne samarbeidsavtalen ser fram til å starte samarbeidet med In Sight Communication i 2013“, sier Tone Brunner, markedssjef Næringsliv og samfunnsansvar, Røde Kors.

Les mer om Røde Kors

AUTHOR: Riborg
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.