In Sight | In Sight cruiser videre
4993
post-template-default,single,single-post,postid-4993,single-format-standard,cookies-not-set,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

In Sight cruiser videre

Nå er det cruisekunden til Vizeum som går ombord i In Sight.

Verdens nest største cruiserederi, RCCL, bytter ut mediebyrå. Ut går Vizeum og inn kommer nykommeren In Sight til Geir Kjærnes og Per Hæhre.

– Vi falt ned på In Sight av tre viktige grunner: Pris, arbeidsmodell og sammenfallende strategisk syn på bruk av media. Vi liker måten de tenker på i forhold til å posisjonere RCCL. De tenker nytt, er foroverlente, og vi er sikre på at dette vil gjenspeiles i våre forestående aktiviteter i mediene. In Sight innehar en bred og tydelig mediekompetanse. Dette syntes vi i RCCL er spennende og vi ser frem til å påbegynne samarbeidet som vil ha oppstart fra 1. januar 2013, sier den nordiske markedssjefen i RCCL, Ellen Stebekk.

Les hele saken på Kampanje.com: Klikk her

Tags:
AUTHOR: Riborg
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.