In Sight | NaturaMed Pharma velger In Sight
4878
post-template-default,single,single-post,postid-4878,single-format-standard,cookies-not-set,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

NaturaMed Pharma velger In Sight

NaturaMed Pharma er en av Nordens ledende leverandører av kosttilskudd i abonnementsbaserte løsninger. I 2012 har selskapet 20-års jubileum. NaturaMed Pharma har hatt stor suksess de siste årene og har nå valgt å inngå et byråsamarbeid med In Sight.

– Helse og kosttilskudd har hatt en betydelig vekst med flere nye aktører den senere tiden. Vi er svært glad over å kunne bidra til NaturaMed Pharmas videre vekst, sier Per Hæhre, Partner og Kundedirektør i In Sight.

Samarbeidet vil materialisere seg allerede fra 2. halvår 2012. In Sight har økt staben med tre dyktige medarbeidere etter årsskiftet og har den nødvendige kompetanse og kapasitet for å kunne hjelpe NaturaMed Pharma til å nå nye milepæler.

NaturaMed Pharma AS eies i dag av Bringwell AB.

AUTHOR: Riborg
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.